nfo Antiparos Enplo - Αντίπαρος Εν Πλω: Αποτελέσματα εκλογών Πολιτιστικού Συλλόγου Αντίπαρος Εν Πλω - Election Results "Antiparos En Plo"


Αποτελέσματα εκλογών Πολιτιστικού Συλλόγου Αντίπαρος Εν Πλω - Election Results "Antiparos En Plo"


Αποτελέσματα Εκλογών 2020

(En follows)
Ενόψει των εκλογών του συλλόγου μας, την  Κυριακή 16/02/20, 7 μέλη υπέβαλαν υποψηφιότητα για τη συμμετοχή τους στο διοικητικό συμβούλιο της επόμενης διετίας.
Οι υποψήφιοι ήταν οι εξής:
  • Αποκότου Κατερίνα
  • Ευσταθιανός Παναγιώτης
  • Κοντούλη Τατιάνα
  • Κυριακοπούλου Βίκυ
  • Μουρατιάν Μπέλλα
  • Παντελάκης Γιάννης
  • Φαρούπος Νεκτάριος

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι θέσεις του διοικητικού συμβουλίου ήταν 7, όσοι και οι υποψήφιοι, δεν χρειάστηκε να διεξαχθεί η ψηφοφορία. Κατόπιν ψηφοφορίας το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι:

  • Πρόεδρος: Κοντούλη Τατιάνα
  • Αντιπρόεδρος: Ευσταθιανός Παναγιώτης
  • Γραμματέας: Αποκότου Κατερίνα
  • Βοηθός Γραμματέα: Παντελάκης Ιωάννης
  • Ταμίας: Φαρούπος Νεκτάριος
  • Βοηθός Ταμία: Κυριακοπούλου Βασιλική
  • Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων: Μουρατιάν Ζαμπέλ

Η θητεία θα λήξει την 16η Φεβρουαρίου 2022.

Η πρόεδρος
Κοντούλη Τατιάνα
Η γραμματέας
Αποκότου Κατερίνα

On Sunday, 16 February 2020, our Society held elections to elect officers to a new Administrative Board to serve for the next two years. A total of seven members stood as candidates for office. They were the following:
  • Katerina Apokotou
  • Panayiotis Efstathianos
  • Tatiana Kontouli
  • Vicky Kyriakopoulou
  • Zabel Mouratian
  • Yiannis Pantelakis
  • Nektarios Faroupos

Taking into account the fact that the total number of officers on the Administrative Board is seven – equal to the number of candidates standing for office – it was not necessary for voting to take place. The seven members subsequently held a vote among themselves for the offices, and the new Administrative Board and its officers are as follows:

  • President: Tatiana Kontouli
  • Vice-President: Panayiotis Efstathianos
  • Secretary: Katerina Apokotou
  • Deputy Secretary: Yiannis Pantelakis
  • Treasurer: Nektarios Faroupos
  • Deputy Treasurer: Vicky Kyriakopoulou
  • Public Relations Officer: Zabel Mouratian

The term of the new Administrative Board concludes on 16 February 2022.

Tatiana Kontouli

Katerina Apokotou

No comments:

Post a Comment